Black Friday tilbud på staffelier og malerudstyr - 8 tips til at spare mest på BF

Der er fine penge at spare på malerudstyr under Black Friday. Måske virker tilbuddene lidt uoverskuelige, men der er god hjælp at hente via diverse oversigter. Hvis du elsker at male og dit hjerte banker specielt hurtigt, når du ser en lækker tube maling eller en god pensel, så læs med her.

Vær ude i god tid og skab overblik til Black Friday

Overblik er starten på en god handel, når Black Friday rammer landet. Der er for eksempel en god oversigt over Black Friday tilbud på blackfri.dk. Siden guider dig sikkert og målrettet til forskellige kategorier og viser dig, hvad du skal holde øje med og hvilke virksomheder, der er en del af konceptet. 

Så er det bare at klikke dine yndlingsmærker i kurven og fylde den op med skønt malerudstyr til dit næste, kreative projekt. 

Undersøg hvad du vil have - Det handler om at være hurtig og målrettet 

Hvis du er målrettet, kan du lave en god handel. Varer bliver hurtigt udsolgt på Black Friday. Så det kan være en fordel at have gjort sit grundarbejde, så du hurtigt kan krydse den kunstneriske ønskeliste af. 

Du kan med fordel have undersøgt, hvor du skal danne dig overblik, hvilke virksomheder du vil handle ved og hvor meget du ønsker at lægge i din kurv. Det kan en god oversigt over Black Friday hurtigt hjælpe dig med. 

På den måde bliver shopping på den store udsalgsdag både komfortabelt og overskueligt. Og du risikerer at få lige hvad du ønsker dig af skønt malerudstyr. 

Overvej, hvad du vil male

Det er et meget fint tip på forhånd at have overvejet, hvad du vil male. Maling findes i mange afskygninger og kategorier. Så det kan være svært at vælge på dagen.

Er du i gang med et akrylmaleri, men vil du eksperimentere med olie på toppen? Skal akvarel være en ny passion. Eller mangler du det helt rigtige staffeli for at kunne færdiggøre et spændende projekt?

Alle de her overvejelser kan hjælpe dig hurtigere til indkøbskurven og en god handel. Og der er ikke noget skønnere end at få det man ønsker frem for at komme for sent til udsalgsfesten. 

Det handler om dit særlige, kreative projekt. 

Gå efter det rigtige staffeli til dine behov

Bestem dig gerne på forhånd om det perfekte staffeli for dig og dit projekt. 

Skal det være et bordtaffeli, et atelierstaffeli, et ministaffeli eller et gulvstaffeli. Hvilken træsort skal det være fremstillet i og skal staffeliet kunne vippes på bestemte leder og kanter.

Dit kreative projekt afgør de valg.

Staffeliet hjælper med at holde dine projekter sikkert på plads i flere forskellige situationer. Tilmed er det et vigtigt arbejdsredskab for din holdning, fordi du kan tippe det. På den måde kan du indstille staffeliet alt efter hvor du er og hvad du maler.

Det er vigtigt at passe på sig selv i maleprocessen. Husk på, at et værk kan tage mange timer. Så du fortjener at sidde eller stå rart. 

Måske en oversigt over tilbud på Black Friday kan også hjælpe dig med at beslutte dig. Det kræver overvejelse. 

Vælg det rigtige lærred til dit staffeli

På et godt staffeli skal der være et godt lærred. 

Det skal passe til staffeliets størrelse og funktioner. Måske har du allerede bestemte præferencer. 

Men undersøg eksempelvis hvilke typer maleudstyr du kan bruge til lærredet. Det kan guide dig, når du står i udsalgskøen eller bruger en oversigt til Black Friday. 

Gå efter de rigtige pensler til dit lærred 

Pensler er en lille videnskab. Nogle har syntetiske hår og er til akryl, andre har naturlige hår og er beregnet til olie. Andre igen er til akvarel eller til blæk. 

Overvej gerne dit medie. Måske du vil prøve et helt nyt medie og nyde godt af de gode udsalgsrabatter?

En ny pensel kan skabe spændende, kreativ udvikling. 

Gå efter den rigtige maling til dit lærred 

Maling findes i mange kvaliteter og typer. Måske du allerede har et yndlingsmærke. Led efter det på en oversigt. Eller du er nysgerrig på nye mærker. Her kan en oversigt også hjælpe dig. 

Den maling du bruger har stor betydning for dine værker. Kvaliteten og densiteten er afgjort af pigmenterne i malingen. Og Black Friday kan betyde klækkelige rabatter. Måske det er tid til at eksperimentere? 

Noget maling opløser sig i vand og giver derfor særlige muligheder for at blande og ikke mindst rense af igen. Andet maling er baseret på olie og har derfor en meget smuk glans. Det er spændende at blande de forskellige typer, så god jagt. 

Gå efter de bedste spartler til dit lærred 

Spartler findes både i plast og metal. Hvis du skal opdatere dine spartler, kan der være penge at spare på Black Friday. 

Du kan lede efter spartler på skaft eller paletter. Nogle spartler er meget hårde, mens andre er bløde og fine som smør. 

Spartlen er et meget vigtigt og brugbart værktøj

Så er det ellers bare at få klikket sig ind på diverse oversigter og spare fine penge til Black Friday. Held og lykke med dit projekt. 

Menu
Top