4 gode gaver til hende der elsker at male

Kender du en sød pige eller kvinde, som snart har fødselsdag, eller som af en anden grund skal have en gave af dig? Det kan nogle gange være svært at finde gaver til hende, man holder af. For man vil jo gerne give noget, som hun med sikkerhed bliver glad for.

Hvis man har lidt problemer med at finde denne rette gave, så kan man jo vælge at tage udgangspunkt i en hobby, som hun har. Hvis du tilfældigvis ved, at hun rigtig godt kan lide at male og går meget op i at have det rette udstyr, så skal du da bare give hende en gave, der på en eller anden måde har noget med maling og kunst at gøre. Få inspiration til det herunder.

Et staffeli

Hvis du skal finde en skøn gave til hende, der er vild med at male, så er det lige med at finde ud af, hvilket udstyr hun i forvejen har, og om der eventuelt er noget, som hun godt kan bruge mere af. Noget, som de fleste der maler har brug for, er selvfølgelig et staffeli, og selvom hun har et forvejen, så kan hun altid bruge lidt flere. 

Et staffeli kan nemlig først og fremmest bruges, når man er i gang med at male et nyt værk, men det kan også sagtens bruges til at udstille noget af det, hun allerede har malet, eller det kan bruges til de projekter, som hun ikke er helt færdige med endnu, men som stadig giver mening at have stående fremme. Så tag på udkig efter et flot staffeli i god kvalitet, så hun har lidt ekstra muligheder, når hun er i gang med at male.

Lærreder

Noget andet, man altid kan bruge flere af, når man maler meget, og som derfor også er et godt bud på en gave, er eksempelvis lærreder. Det er noget, som også typisk kan være lidt kedeligt at købe selv, fordi det ikke nødvendigvis er så inspirerende. Så hvis du giver det som gave, så går der i hvert fald lige lidt tid, før hun selv skal ud og skaffe nogle lærreder hjem igen.

I den forbindelse er det måske en meget god ide at undersøge nærmere, hvilken størrelse hun normalt maler i, så du ikke giver hende nogle lærreder, der er enten for små eller for store til, at du hun rent faktisk får brugt dem til noget. Det skal også være en brugbar gave!

Mere maling

Enhver person, som er helt vild med at male og bruge deres tid på det, vil selvfølgelig også altid blive taknemmelig for noget ekstra maling, da man jo bruger rigtig meget af det, når man maler. Og det kan desuden også være lidt dyrt, hvis man skal ud og købe meget af det, så hvis man også kan få den slags udstyr i gave, vil det være helt perfekt. 

Her giver det igen mening, at man lige finder ud af, hvilken slags maling hun normalt bruger, når hun laver kunst. Der er nemlig mange forskellige slags maling, og hvis hun eksempelvis kun maler med oliemaling, er der ikke rigtig nogen grund til at købe akrylmaling. Det kan så også være, at du finder ud af, at hun godt kan lide at eksperimentere med alle mulige forskellige slags materialer, og det gør det bare nemmere for dig at finde noget at give til hende. Så bliver hun måske også endnu mere overrasket.

En bog om kunst

Et sidste bud på en gave, du kan give til hende, der elsker at male, er lidt anderledes end de andre bud - det er nemlig en bog om kunst. Hvis hun selv synes er det er vildt fedt at male, så synes hun nok også, at det er spændende at lære mere om processerne i det og lære mere om de kunstnere, hun ser op til. Denne gave kan man desuden gribe an på flere forskellige måder.

Man kan nemlig give hende den type bog, hvor der primært er billeder af kunst i, så det mest fungerer som inspiration og noget smukt at kigge på, når hun vil inspireres. Det kunne eksempelvis også være biografier om kunstnere, som s primært består af en masse billeder af deres kunst.

Ellers vil det også give mening at finde en kunstbog, som er mere praktisk - som altså præsenterer nogle forskellige teknikker og kunstformer, som hun måske kunne være interesseret i at afprøve selv. Uanset hvilken slags bog om kunst, du vælger, skal den i hvert fald nok falde i god jord hos hende, der elsker kunst.

Menu
Top