Find Staffeli blandt 42+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående staffelier er senest opdateret i dag (23/07 - 2024) kl. 09:04

Du er landet på Staffeli.dk, det helt rigtige sted at finde staffelier. Vi har udvalgt 42 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det staffeli tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 42 forskellige staffelier fra 7 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Staffeli MABEF M13 55 x 230 x 65 cm Træ birketræ

Staffeli MABEF M13 55 x 230 x 65 cm Træ birketræ

1096 kr.

1.042 kr.

Billede af Holder til menukort Securit Staffeli 113,7 x 54,2 x 36,7 cm

Holder til menukort Securit Staffeli 113,7 x 54,2 x 36,7 cm

1432 kr.

1.166 kr.

Billede af Staffeli Talens Art Creation Isabelle 58 x 170 cm Fyr

Staffeli Talens Art Creation Isabelle 58 x 170 cm Fyr

320 kr.

316 kr.

Billede af Gurli Gris Staffeli

Gurli Gris Staffeli

549 kr.

399 kr.

Billede af NORDIC PLAY Nature 3-i-1 tavle Nature

NORDIC PLAY Nature 3-i-1 tavle Nature

459 kr.

300 kr.

Billede af 3 i 1 Tavle på ben

3 i 1 Tavle på ben

499,95 kr.

347 kr.

Billede af Junior staffeli inkl. papir mm.

Junior staffeli inkl. papir mm.

499,95 kr.

399 kr.

Billede af Fellowes Easy Glide Writing/Document Slope

Fellowes Easy Glide Writing/Document Slope

744 kr.

Billede af Tavle Securit Staffeli Dobbelt 85 x 54,5 x 44 cm

Billede af Flipover gulvmodel Basic m/3 ben melamin WB

Flipover gulvmodel Basic m/3 ben melamin WB

1.187,50 kr.

Billede af Tavle Securit Staffeli Dobbelt 125 x 69 x 56,5 cm

Billede af Gulv Staffeli ST18

Billede af Tavle Securit Staffeli Dobbelt 85 x 55 x 54,5 cm

Billede af Stanley savbuk sæt fold-up 2 stk. 1-97-475

Stanley savbuk sæt fold-up 2 stk. 1-97-475

465 kr.

Billede af Staffeli Securit Lakeret

Billede af Creativ Company Easel - Pine (76 x 27.5 cm)

Creativ Company Easel - Pine (76 x 27.5 cm)

200 kr.

Billede af Dør staffeli

Billede af Tavle Securit Staffeli Dobbelt 125 x 69 x 68,5 cm

Billede af Post-it Super Sticky - staffeli - 635 x 762 mm - 30 ark (pakke med 2)

Billede af Tavle Til Børn - Kridttavle Og Whiteboard På Staffeli - Viga

Du kigger lige nu på 42 staffelier fra 7 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Black & Decker Creativ Company DeWALT Gurli Gris Hape Nordic Play Stanley

4 fordele ved at male med et staffeli - og 3 ting du skal overveje ved køb

Elsker du at male? Det er lige meget, om det er som en hobby eller noget, du tjener penge på; det er en skøn måde at tilbringe sin tid på, og det giver ro i sjælen, når man kan få lov til at udtrykke sig igennem sin kunst. Oplevelsen kan gøres endnu bedre, hvis du maler med et staffeli.

Fordele ved et staffeli: Stabil oplevelse

Når man maler, er man ofte i sin egen verden fyldt med passion og sanselige udtryk. Det betyder, at ens strøg også kan blive passionerede, og dermed også en smule tunge. Med et staffeli vil lærredet ikke skøjte rundt eller blive skubbet til, når penslen stryger hen over dets overflade. Lærredet vil være fastspændt og stå stabilt, så du kan få den bedst mulige oplevelse, når du maler. Lærredet står fast og vælter ikke, så du trygt kan gå amok i maling.

Fordele ved et staffeli: Nyt perspektiv

Derudover kan et staffeli give dig et godt perspektiv på din kunst. I stedet for at lærredet ligger fladt på et bord, kan du male det, mens det står lodret. Den vertikale vinkel er hjælpsom, fordi det er sådan, det færdige billede kommer til at se ud, når du hænger det op. Ellers kan du risikere, at det ser helt anderledes ud, end du egentlig havde tænkt. Højden har også en del at sige, men med et justerbart staffeli kan du nemt sætte lærredet i en højde som er realistisk og lignende den højde, den vil komme til at hænge i i sidste ende.

Fordele ved et staffeli: Ingen pletter

Hvis man maler med lærredet fladt mod et bord, er tyngdekraften imod dig. Når lærredet ligger vandret, risikerer du nemlig at spilde maling på det, imens du er i gang. Det kan være vanvittigt irriterende, hvis man allerede er langt med sit maleri, og man så spilder en stor klat maling i den helt forkerte farve. Når du bruger et staffeli, vil den spildte maling falde til jorden i stedet for ovenpå lærredet. Så længe gulvet er afdækket, så det ikke bliver skadet, er det bestemt meget bedre at spilde der, end ovenpå det billede, som man er i gang med.

Fordele ved et staffeli: Det er sundt at stå

Et staffeli er ikke kun godt i forbindelse med maling; det er også godt i forbindelse med sundhed. Det er godt for kroppen at stå op. Flere videnskabelige studier har også fundet frem til, at mennesker ville tabe sig flere kilo om året, hvis bare de stod noget af den tid, som de normalt sidder ned. Men maler du i timevis af gangen, kan det alligevel blive hårdt. Derfor skal du vælge et staffeli, som du kan justere, så du kan skifte imellem at sidde ned og stå op. Disse skift er også med til at holde blodcirkulationen i benene i gang.

Inden køb: Staffeliets størrelse

Som du kan se, er der rigtig mange fordele ved et staffeli. Men et staffeli er ikke bare et staffeli; derfor er der en række forskellige ting, som du skal overveje, inden du købet et. Noget af det vigtigste er for eksempel staffeliets størrelse. Maler du primært mindre billeder, kan et bordstaffeli være det rette for dig. Som man kan høre på navnet, er det et staffeli, der skal stå på et bord. Maler du derimod primært større billeder, kan et staffeli, der skal stå på gulvet, være det rette for dig.

Inden køb: Hvad maler du?

Det, som du maler, og der, hvor du maler, har også noget at sige. Hvis du er typen, der tager rundt og maler, har du brug for et staffeli, der nemt kan pakkes sammen og transporteres. Nogle maler bare bedst, når de har deres motiv fysisk foran dem, så selvfølgelig findes der staffelier til det formål. Sådan et staffeli bliver kaldt et feltstaffeli eller et landstaffeli. Står du derimod på den samme plet, hver gang du maler, kan du vælge et prioritere et staffeli, som er tungt og dermed super stabilt. Denne type bliver kaldt for et studiestaffeli, fordi det er egnet til at stå indenfor og på samme sted, som i et atelier.

Inden køb: Staffeliets vinkel

Den stil, som du maler med, kan faktisk også være værd at inkludere i dine overvejelser om et staffeli. Maler du med kraftige strøg, der lægger tykke lag af maling, som for eksempel oliemaling, kender du garanteret til dette problem; støv, der samler sig, imens malingen tørrer. Vælger du et staffeli, der får lærredet til at stå lodret, vil der ikke samle sig lige så meget støv, som hvis det lå vandret. Derfor kan det være en god idé med et staffeli, hvor vinklen kan indstilles, så lærredet kan stå i forskellige positioner, alt efter om du er i gang med at male, eller om malingen er i gang med at tørre.

Nyd din kunst

Det er skønt at male, og når man først begynder at brænde for det, kan man slet ikke stoppe igen. Du kan tage dine malerier op på et helt nyt niveau med et staffeli. Få en stabil oplevelse i et nyt perspektiv, hvor du undgår spild, fald og andre trælse uheld. Tænk over staffeliets størrelse, kend din egen malerstil, og så bliver det nemt at vælge det perfekte staffeli.

 

Hvorfor mon handle på internettet i stedet for i en butik? - Tre argumenter

Ingen kø på nettet

Hvis du vælger at købe dit staffeli på nettet undgår du følgende situation som du sikkert kender alt for godt: Du kommer ind i butikken og skal bare lige hurtigt have en vare. Køen ser egentlig fin ud når du kommer ind. Men medarbejderen i den ene kasse lukker, og der er ikke nok på arbejde til at erstatte hende, så kassen lukker. Samtidig er der lige 10 der stiller sig i kø.

Og som om det ikke var nok skal de både have mange varer, der er problemer med bonmaskinen, og der er også lige en vare der skal byttes. Alt det undgår du med onlinehandel.

Der er et større udvalgnår du shopper online

Når du handler på nettet har du et kæmpe udvalg af varer at vælge imellem. Du kan finde et billigt staffeli hos de store webbutikker der køber hjem i tonsvis og presser prisen helt i bund. Eller du kan finde den nørdede specialbutik der har specialiseret sig i kun at sælge staffelier og gør en dyd ud af at finde den helt rigtige variant til dig.

Og fordi det er på nettet kan du skifte mellem de forskellige butikker med få klik - det er da nemt.

Dit nye staffeli er aldrig udsolgt

Du har sikkert været i en butik for at købe et godt tilbud - kun for at finde ud af at produktet er blevet udsolgt.

Så nu er turen til butikken spildt, og du må vende tomhændet hjem. Det sker ikke online.

Her kan der godt blive udsolgt hos en enkelt butik, særligt hvis de har et godt tilbud, men det er stort set altid muligt at finde en forhandler der gerne vil sende et staffeli til dig allerede i dag.

Ud over staffeli.dk driver vi også siden vov.dk - prøv at giv den et besøg hvis du vil.

Partnere

Vi kunne ikke drive Staffeli.dk uden vores gode partnere:

Find det du mangler på staffeli.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 243 produkter fra mere end 38 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 415 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:04:31.

12
Produkttyper
243
Produkter
38
Forhandlere
415
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.